Dette er litt om meg!

Jeg Heter Leah Victoria Forsberg, er oppvokst i Skotselv, Men har holdt til noen år i Åmot, men nå bor jeg i Vestfossen. Jeg ble født 23.04.93 på Drammen sykehus. Jeg er født Stine Victoria Forsberg, men jeg har byttet navn, Grunnen til det er for at jeg trengte en forandring, jeg trengte å komme meg litt videre fra min fortid.. Om du lurer på hva kan du forsette å lese nedover!  

Når jeg Var liten Elsket jeg å Leke Bamser så jeg var vell en "typisk Unge" kan man vel si, Jeg var masse ute å lekte med min barndomsvenninne Anna. Vi var Bestevenner Fra Jeg gikk i Barnehagen til Jeg ble flyttet i Fosterhjem. Da jeg var 9 år flyttet jeg til et fosterhjem i Skotselv. der jeg bodde frem til jeg var 19. 

Jeg hadde det kjempe fint i det hjemme jeg bodde i, Jeg bodde faktisk i kun ett fosterhjem, Jeg ble ikke flytter rundt, noe jeg er veldig glad for. Når jeg kom i Fosterhjemme mitt, var jeg veldig redd for å flytte, da jeg var enda mindre flyttet jeg, Mamma og Pappa veldig mye rundt. Så jeg var redd for å måtte flytte igjen.. Men det skjedde ikke :) Da jeg begynte på ungdomskolen begynte jeg å få venner, noe som var veldig nytt for meg, Jeg hadde jo alltid blitt mobbet å slike ting, så jeg er veldig gald for at jeg endelig fikk venner.

Da jeg flyttet inn i fosterhjemmet mitt, så mistet jeg kontakt med min Far, Noe som var veldig trist, Pappa har da fått 2 ny unger, Som er født i 2003 og 2004. Jeg mistet da også Kontakten med Lille søster og Lille Bror. 

Da jeg var 17 Døde Mamma, Jeg vil ikke gå inn på åssen og sånne ting, For det er veldig privat. Da jeg var 19 flyttet jeg ut for alle første gang, Noe jeg synes var litt skummelt men gikk Helt fint.

Jeg har gått 4 år på Skole Som Kokk og Jobbet som Kokk i et år. Jeg har også jobbet som SFO Vikar, noe jeg stor trives med. Jeg er veldig Glad i Små Barn Så tror jeg skal prøve å finne noe innen den veien der.   Er det Noe Du lurer på Så er det bare å Spørre!! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar