♥ Valentine's Day Tips! ♥

 Nå er det snart Valentine, å i denne anledning tenkte jeg å dele noen tips med dere.. For mange er det vanskelig å vite hva man skal gjøre for den man er glad i på valentine, Men fortvil ikke, nå skal du få noen tips til hva du kan gjøre. 

1. Overrask ham med frokost på sengen: Jeg vet i hvert fall om én mann som nesten verdsetter dette mer enn noe annet. Et brett fylt med omelett, pålegg, bacon eller andre ting han liker, kaffe, melk, en rød rose og iPaden med favorittserien hans på? Og det beste: Kryp opp i sengen og nyt det med ham!

2. Middag trenger dere uansett, så hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av den? Lag en 3-retter, overrask ham når han kommer hjem fra jobben med ferdigdekket bord og forretten klar på tallerkenen. Eller kanskje dere rett og slett kan komponere en meny med deres favoritter og lage det sammen?

3. Skriv et brev til ham, eller skriv til hverandre. Kanskje gammeldags, men noen ganger er det utrolig romantisk å få noe skriftlig. Dessuten bugner det jo av nydelige valentinkort om dere ikke vil bruke brevpost.

 

4. Pynt dere litt ekstra denne kvelden, men la kjæresten bestemme hva du skal ha på deg! Denne er vel spennende? Kanskje han egentlig foretrekker camobukser og t-skjorte, eller at du bruker hans altfor store skjorte? Og hva vil du helst se ham i?

5. Gi hverandre massasje. Dette er en klassiker, men oi så godt. Kjøp en god olje og sett i gang! Gjerne hele kvelden :-) Levende lys og mykt underlag er et must.


6. Tilbring hele kvelden sammen i morgenkåpen, tenn masse lys og del en flaske vin, selv om det kun er torsdag.

7. Mimre! Kjærlighet handler gjerne om minner, kanskje dere kan ta frem noen bilder eller videoen fra bryllupsdagen? Eller hva med bilder fra tiden dere datet, deres første sydentur sammen eller andre, gode minner.

8. Fyll kjøleskapet med ting han liker!  jeg elsker idéen! Fyll skapet med alle hans favoritter og møt ham gjerne i døren med en øl i hver hånd.. og ikke noe annet?

9. Dersom en 3-retter krever for mye tid, kan dere jo alltid bake noe godt sammen, for eksempel disse konfektene som jeg la ut oppskriften på i fjor, eller en deilig kake. Dette er jo sikkert noe som er fint å få med eventuelle barn på også, så kan dere lage en lørdag ut av det hele.

10. Finn frem brettspillet og barnet i deg, trill terning, tegn og le. Det kan være ganske romantisk i en ellers hektisk hverdag :-)

4 kommentarer

fint innlegg, har dessverre ingen valentine :3

Takk for fine tips :-)

Herlige tips! Høres veldig koselig ut ^^

Verden virker ikke alltid like stor. Fant deg på en kommentar i en annen blogg. Lisbet som gikk på AI. :-p

Skriv en ny kommentar