What did i do, and why?

 ♥ Heei alle sammen, jeg har fått utrolig mange spørsmål om hvorfor det står Leah over alt, å hvorfor jeg laget meg en ny facebook. Jo dette tenkte jeg å lage ett innlegg om hvorfor. men siden jeg ikke gidder eller har tid til å forklare en å en hele historien så derfor velger jeg heller da å skrive ett innlegg slik at de som lurer kan lese å kanskje forstå hvorfor jeg ville bytte. dette er et veldig tungt innlegg å skrive så håper dere tar dere tid til å lese alt slik at dere kan forstå. skal prøve å holde det så kort som mulig.


Jeg har tenkt på å bytte en stund men aldri fått tid til å gjøre det, vist du leser innlegget Om meg, Så står det litt små ting om meg, å hva som har skjedd i livet mitt, det står ikke private detaljer, for det vil jeg helst ikke dele her, som jeg håper dere forstår.. :) Men det har skjedd masse da jeg var liten, jeg flyttet til fosterhjem da jeg var 9 år gammel, masse skjedde der, Da jeg var 17 år mistet jeg mammaen min, og masse ting har gått i mot meg føler jeg.. jeg ble veldig mye mobbet da jeg gikk på barne skolen i tillegg. Så vær gang jeg hører navnet mitt, så tenker jeg på fortiden, å når noen sier Stine Victoria til meg, (som var navnet mitt før) Tenker jeg, Å det er henne der som er sånn, Stine har gjort ditt og datt.. Husker når jeg var i drammen en dag etter skolen, så satt jeg meg på en krakk med ei venninne, så kommer det en Helt Ukjent person bort til meg å sier "uff du er henne der som mistet mammaen" den følelsen jeg fikk da, den var ikke godt, Jeg setter pris på at folk vil vise at de bryr seg, men noen ganger så er det utrolig tøft.. jeg vil komme meg videre i livet å ikke bli på minnet min fortid hele tiden, det gjør utrolig vondt.. Jeg håper dere forstår.. Så Jeg Heter nå Leah Victoria Forsberg :) Jeg er utrolig fornøyd med Navnet.. Så nå tenker jeg Nytt Navn.. Ny start! en kjempe godt følelse. :)

- Leah <3


6 kommentarer

Kjempe fint innlegg fra deg :) Synes du er modig som har lyst til å ha forandringer i livet ditt som du ønsker til det positive. Det er kjempe bra :)

Tusen Takk :D Setter stor pris på det :)

Åh, du er god! Forstår deg godt <3

Veldig bra at du skriver litt om deg! Forstår hvorfor du byttet om det var en slik historie bak det <3

Håper alt går bra for deg fremover!

Skriv en ny kommentar