12 Tegn på at han er den rette!

♥ Heei alle sammen, jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips til hvordan du kan finne ut om han er den rette for deg, Ser veldig mange bloggere skriver om dette, men de tar ikke med de positive tingene, det er liksom tegn på at han er player, tegn på at han er utro, tegn på at har hemmeligheter for deg Osv..  så da vil jeg skrive ett innlegg tegn på at han faktisk er den rette for deg. 

1. Gi og ta

Han har ikke noe problemer med å inngå kompromisser for din skyld, og flytter gjerne med deg om du får jobb i en annen by. Det er selvfølgelig viktig at dette går begge veier, slik at det ikke bare er han som gir i forholdet.

 2. Ingen forandring

Han prøver ikke å forandre deg, til tross for at han vet du er mer rotete enn ham, at du alltid kommer til å ha en katt som kjæredyr, og at du ikke kan å lage mat. Han bryr seg ikke, for han liker deg som du er.

 3. Skryt

Han skryter alltid av deg. Om du får en forfremmelse på jobben, eller bare gode billetter til den kuleste konserten, kan han ikke la være å fortelle om det til alle han kjenner. Han er din største fan, muligens i andrerekke etter din egen mor.

 

4. Avstandsforhold

Om dere har vært gjennom et avstandsforhold betyr det at dere begge er investert i forholdet. Dere klarte å komme dere gjennom en periode med avstand og mye venting, bare for å komme ut igjen i den andre enden, hvor alt er så mye bedre.

 5. Dere snakker sammen

Han er den første personen du ringer til om det skjer noe på jobb eller i vennegjengen. Før pleide du å ringe venner eller familie om denne typen ting, men nå ringer du dem ikke like ofte som du pleide.

 6. Deler verdier

Det er en fordel om dere begge er enige om dere skal ha barn eller ikke, og hvem som eventuelt skal være hjemme de første månedene etter fødselen. Kanskje har dere også avtalt at dere skal få 45 minutter med treningstid hver noen dager i uka, eller hvor dere skal kjøpe hus om noen års tid. Det er viktig å vite at dere har like framtidsutsikter, og vet hvor dere vil i livet.

 7. Tiden etter bryllupet

Når du tenker på å gifte deg med ham er det ikke bryllupet som er mest fristende, men tiden som kommer etterpå. Du gleder deg også til bryllupsreisen, hvor dere kan se fram til to uker med kvalitetstid, bare dere to.

 8. Savn

Det å si at dere savner hverandre er ikke lenger bare en søt liten gest, men noe dere faktisk mener. Selv om det bare har gått noen timer siden dere så hverandre sist.

 9. Komplimenter

Han kan fortelle deg at du ser bra ut, uten at det er i noen spesiell sammenheng. Til tross for at det er den dagen du ikke rakk og føne håret, og føler sminken sitter helt feil på.

 

10. Lar deg klage

Om noe er skikkelig irriterende, så er det innimellom nødvendig å gå gjennom den samme irriterende historien flere ganger, for å bli ferdig med det. Han blir ikke irritert av dette, og avfeier deg om du prøver å be om unnskyldning.

 11. Trygghet

Du kan gråte foran ham uten å føle deg ukomfortabel. Han vet når det er alvorlig, og når du bare har hatt en litt for lang dag på jobben.

 12. Klager ikke

Når vennene dine setter seg ned for å klage på kjærestene sine, eller fortelle en forferdelig historie om en fyr de var på date med, blir du veldig stille ettersom du ikke har noe å bidra med. Du trenger rett og slett ikke forholde deg til det, for du har ingen store problemer du vil klage på.

- Håper du likte tipsene! :) 
- Leah <3 

5 kommentarer

Alltid like moro å lese slike innlegg :D

Ja :D hehe, Liker sånne jeg også :P

Eg er såå heldig at eg har funnet min kjære <3

Ønsker deg ein super tirsdagskveld :-)

Hehe, supert innlegg! :)

Tak for "tips"! :D

Skriv en ny kommentar