Sommerfugler i Magen ♥


 Heei alle sammen, dette innlegget har jeg skrevet nemlig fordi det handler om en Virkelig Spesiell person! Sommerfugler i magen, hmm ja hvorfor skriver jeg dette? jo det skal jeg nå fortelle deg. Det er en gang sånn at når man liker noen sånn veldig godt får man sommerfugler i magen, å siden jeg har det så føler jeg at jeg bare må få skrivet det ned. 

 

Jo det hele startet med når denne spesielle personen kom inn i mitt liv, og snudde alt til noe positivt, Dette var noe jeg aldri trodde skulle skje meg i hele mitt liv, for jeg ville være egentlig bare være en venn, noe vi er altså, men når følelsene tar over så føler jeg at da er det ikke mye man får gjort, man kan ikke bestemme akkurat hvem man skal falle for å ikke. Uansett denne personen er en av de mest fantastiske personene jeg noen gang har møtt. Jeg får seriøst sommerfugler i magen hver gang jeg ser denne personen. Jeg skriver ikke navn pga jeg vet ikke hvem som er innom bloggen innen en hver tid. Uansett, tilbake til det vi snakket om, Jo også når vi snakker sammen, så er jeg sikker på at hjerte mitt bommer på 3 slag. Jeg vil bare SKRIKE UT NAVNET TIL DENNE PERSONEN, den følelsen jeg får er helt magisk, jeg er veldig usikker på hva denne andre personen føler for meg, men det vil tiden vise, kanskje jeg føler senere at vi fungerer bare som venner og kanskje ikke, uansett så jeg er bare helt LOST i dennefantastiskeAwesome å ikke minst Herlige personen. Skulle ønske jeg viste hva andre tenker noen ganger, det hadde vært litt lettere, Om det er gutter eller jenter, så noen ganger skulle jeg virkelig ønske det. Da hadde jeg også kanskje vist om dette helt herlige personen liker meg eller ikke, for min del håper jeg det, men man vet jo aldri, jeg kan bare vite å skrive om hva jeg føler. :)

  


2 kommentarer

åå vet akuratt hvordan du har det, er en helt fantastisk følelse

Synes dette var en fantastisk innlegg :) Herlig følelse dette er Sommerfugler kribler i magen det er aldri en feil følelse :D

Skriv en ny kommentar