10 Ting du kanskje ikke viste om meg!

Heeil alle sammen, nå tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg.. Vet jeg har fått noen nye lesere i det siste så hvorfor ikke lage ett lite innlegg om noen fakta om meg.. Kanskje du viste noe av dette fra før av, eller kanskje du lærte masse nytt om meg. Uansett slenger jeg ned noen fakta! hope you enjoy!

1. Min favoritt mat er Fisk.

Ja det er det, dette er ikke tull, jeg har en familie fra Nord Norge så kanskje derfor..

2. Jeg er veldig spontan person.

Dette er vel ikke noe nytt, jeg liker å ta ting der å da, for vist jeg planlegger noe, blir jeg som regel syk, eller så passer det ikke allikevel.

3. Jeg har blogget siden 2010.

Mange år som blogger, men dette er kun en hobby jeg har, pluss at jeg har sikkert hatt 234567 forskjellige blogger. denne her har jeg snart hatt i 1 år. Slettet de andre pga jeg ikke ble så fornøyd med de.

4. Jeg elsker Krim.

Samme hva det er så lenge det er krim, så er jeg lykkelig.. så for jeg får sjansen setter jeg meg på pc å finner en krim serie eller film.

5. Min Favoritt TV Serie er PLL.

Pretty Little Liars er så absolutt min favoritt, kanskje fordi det er krim, men også fordi det er spennende å har en kjempe bra historie som ikke er veldig komplisert synes jeg, men en som er lett å få med seg, å man skjønner liksom poenget med serien, jeg er ikke fan av serier som man ikke forstår noe som helst før slutten. 

6. Jeg har lyst å jobbe i Barnevernet eller Frisør.

Dette er vel en av mine største drømmer, jeg vil virkelig hjelpe barn som ikke har det så bra, jeg vil hjelpe dem med å få det bedre.. om det ikke går vil jeg bli frisør å stylist.

7.  Jeg Elsker å Danse.

Jeg er ikke flink, å danser kun med ungene på jobben, men hadde det vært noe danse studio i nærheten hadde jeg begynt på det, om det ikke var for dyrt.

8. Jeg har fått 3 Plass i NM.

Jeg har gått på Judo i 9 år, en stund siden jeg sluttet nå, men i 2009 tok jeg 3 plass i NM! ( Noe jeg er veldig fornøyd med) 

9. Jeg er utrolig sta. 

Jeg er sta som et esel for jeg høre hele tiden. men pappaen min er like sta så ser dere jo hvor jeg har det fra! 

10. Miley Cyrus/ Hannah Montana var forbilde mitt når jeg var mindre.

Jeg var ekstremt fan av Hannah Montana, jeg ble kalt "Skotselv's største" Hannah Montana Fan. (Skotselv var der jeg bodde før å gikk på barn og ungdomskolen)

#10facts #fakta #leah #spørsmål #10kjappe #PLL #pretty #little #liars #prettylittleliars #Miley #Cyrus #MileyCyrus #Hannah #Montana #HannahMontana #blogg 

 

Da Håper jeg du ble litt bedre kjent med meg! :)


4 kommentarer

er lik på noen av de :) har nettopp begynt å følge deg så alt dette var nytt for meg!

Morsomt med ett slikt innlegg :)

Så moro å lese! Jeg elsker også PLL ^^

Skriv en ny kommentar