Dette gjør meg Irritert!

//Please ta deg tid til å lese alt

Heei alle sammen, dette er kanskje ikke noe positivt innlegg men jeg har en ting på hjerte som har gått å plaget meg i hele dag. noe jeg føler jeg må få ut å få sagt til dere, kanskje dere ikke synes det er noe med det gjør jeg.. Ikke fordi jeg er en dårlig taper men jeg må høre deres mening. 

Som dere sikker vet ble jeg med i en Giveaway konkurranse på en annen blogg, men i den givawayen sto det at for å bli med må du: Dele denne konkurransen på din blogg. vist du ikke har det del den på facebook eller instagram.

Du måtte også like henne på facebook og følge henne på inatsagram. til at det var 11 styker eller noe som melde seg på, å nesten ingen av de hadde blogg, så følte jeg at jeg hadde en god sjanse. jeg sendte hun en meld på face å spurte om jeg hadde større sjanse om jeg delte den over alt. Hun sa JA da øker jo sjansen din mye mer,

Så når kunkurransen skulle trekkes bruskte henne random.org for å finne vinneren, men da mener jeg da trengte du ikke si at vinner sjansen økte heller.. når du bare plukket random, for dette har tatt meg tid, å sette sammen et innlegg, dele få folk til å komme innom bloggen din OSV. Så ja jeg blir litt irritert. 

Å alle de andre hadde ikke skrevet noe på bloggen din, eller delt! 

Og jeg sendte henne bevis på at jeg hadde gjort alt, siden henne sa det ble sjekket om du gjorde det eller ikke!! 

      


Så hva synes du? Når man faktisk har brukt masse tid på dette! Jeg mener henne løy til meg! 

Ikke ta dette feil, jeg er ikke sinna for at jeg ikke vant, jeg er bare irritert pga henne sa dette vile ØKE min vinner sjanse, også når henne skal trekke vinner bruker henne random.org. da kan henne ikke si at man skal gjøre ting for at man kan ØKE noe vinner sjanse. For da er jo valget helt random uansett. 

Da kunne henne sagt at det ikke hadde noe å si, å at hun vil velge random istede, for det tar ganske masse tid å gjøre alt dette, man legger faktisk mye arbeid i det.

#Hverdag #Irritert #Løy #juge #hvasynesdu #Twilight #Giveaway 


17 kommentarer

Hei, så fin blogg du har! Hadde blitt veldig glad, hvis du ville ha spurt oss et spørsmål. Vi har en sånn get to know us tag i morgen skjønner du. Så vi prøver å dræge inn nok spørsmål ;) Håper du vil kommentere!

Link til innlegget:http://leluxe.blogg.no/1433779629_f248rste_innlegg.html#comment

Lotta Salbuvik: Hva blir for dumt? :/

Jeg mener selve innlegget, med hun jenta og konkurransen og måten hun gjorde det på!!

Lotta Salbuvik: Ah, ja.. Det var det jeg mente også :P hehe, men var litt usikker som jeg skrev i innlegget om det var jeg som var rar som ble sur for noe sånt eller ikke, derfor jeg ville dele det med dere.. for jeg brukte flere dager på å lage innlegg om det å linke videre og sånn, også skulle det liksom ikke ha noe i si i det hele tatt, som henne sa det skulle... da har jeg bruket opp ganske mye av min tid på noe som egentlig ikke var noe vits.

Slike konkurranser er jo bare teite uansett. Det er jo bare en liten filleting

Anonym: Ja det er greit det er bare en liten ting, Men man bruker forsatt masse av tiden sin på det, fordi man får beskjed at dette vill hjelpe deg med å vinne om man gjør det.

Det blogg innlegg er ikke laget på 5 min. det tar mye tid. og når man da hjelper en annen blogger med å få lesere å reklamere for det, for at man skal øke muligheten man har, å pensjonen sier at ja dette vil da øke muligheten din, å alt blir jo selvfølgelig sjekket om du har gjort det eller ikke, ingen av de andre hadde gjort noen ting.. Å henne bare plukket random... Da var alt det jeg gjorde til ingen vits.. å henne fikk mange nye lesere pga jeg reklamerte så mye.. Da kunne hun sagt fra førsten at jeg plukker random, så det du gjør har ikke noe å si. Å henne trengte heller ikke skrive at hun sjekket om vi hadde delt å laget et innlegg på bloggen. når hun egentlig ga blanke F*** i det.

Enig med deg, men folk er sånn..

Håper du får en fin uke :D

Synes på en måte det er riktig å bruke random.org i konkurranser, men siden hun sa du hadde større sjanse blir det igjen rævva urettferdig!

blir urettferdig det ja. men aldri bra å henge ut folk på nett, det er heller ikke bra :) hhe.

det er jo veldig tåpelig at hun brukte random.org da!! Herreguuuud!

Veldig enig. Mange har giveawayer kun for å skape blest.. jeg ble med i en giveaway en gang der jenten gav goodiebagen til bestevenninnen sin blogg. Hun sa at hun hadde lest igjennom alle som hadde delt giveawayen..men BAM.. da hun hadde linket til venninnen sin blogg..så gikk jeg innom der og guess what..venninnen hadde nettopp startet blogg og ikke delt noe om giveawayen overhodet..og her gikk konkurransen kun på blogg.

Filippa og Hedda: ja kjempe kjipt egentlig!

Enig i at dette var teit gjort!

Enig! Var teit gjort egt..

Helt utrolig hva folk får seg til å gjøre!

Håper uansett at du får en fin mandag og en flott start på denne uken :)

PS: ELSKER bloggen din <3

Skriv en ny kommentar