Love is love no matter what!

Heei alle sammen, nå ville jeg bare ta opp noe som jeg har hatt i tankene lenge! Dette med å like det samme kjønn. jeg vet at det er mange der ute som ikke aksepterer at andre like samme kjønn som seg selv, noe som blir litt feil for min del. vi mennesker vi er forskjellige å det er ingen av oss som er helt like hver å en av oss er unike. vist min venn hadde sagt at han eller hennes hadde likt enn av samme kjønn hadde det ikke gjort meg noen ting, for kjærlighet er kjærlighet uansett hvem kjønn du nå skulle like. jeg synes det også blir feil å si at vi som liker samme kjønn ikke skal få lov til ditt å vi skal ikke få lov til datt, for vi er akkurat den samme vi alltid har vært uansett hvem vi skulle like å ikke like.  

 

- Om man er bifil, lesbisk eller homo har vel ikke det noe å si, jeg trekker meg ikke unna folk fordi de liker samme kjønn.. skulle jeg ta trekket meg unna deg for at du liker motsatt kjønn? for vi lever faktisk i 2015 å det er sikkert halvparten av befolkningen som liker samme kjønn.. så hvorfor skal de da få mindre rettigheter en dere? Jeg synes det blir feil. Om jeg var Lesbisk skulle jeg ikke fått lov til å holde dama mi i hånden på gata, eller kysset henne offentlig? bare for at det er noen der ute som synes det er ekkelt? Hva synes du?

 
#loveislove #love #gay #suport #hverdag #kjærlighet #støttgaypride 3 kommentarer

Kjempefint innlegg, er veldig enig med deg!

Altså, kjærlighet er kjærlighet, om det er to menn, to kvinner eller mann og kvinne.. såe.. de som ikke kan akseptere det... dem har et problem.

Kjempefint skrevet, man må bare elske hvem man vil :D

Skriv en ny kommentar