HVIL I FRED MAMMA <3

i Dag er det den 08.08.15, Noe som kanskje er en vanlig dag for dere fleste, kanskje en vanlig sommer dag der du sitter å soler deg å spiser is, eller en dag du nyter med vennene dine.. Men for meg er denne dagen spesiell og kjempe tung! I dag er det akkurat 5 år siden min mamma gikk bort. Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på henne, jeg skulle virkelig ønske henne var her å kunne se meg vokse opp enda mer, se meg gifte meg.. skulle bare ønske så mye henne var her å kunne snakke med meg eller bare holde rundt meg.. 

 

Tenkt at i Dag er det 5 år siden du gikk bort, 5 år siden jeg så deg sist, 5 år siden jeg kunne holde rundt deg å fortelle deg at jeg er glad i deg <3 men enda kjenner jeg på følelsen det var da jeg viste aldri kunne holde rund deg igjen.. <3 Jeg har kanskje sagt det før men jeg savner deg så utrolig mye, for hver eneste dag, å minutt er du i tankene mine... Denne dagen er spesielt ekstra tung! <3 Mitt aller største ønske er å få lov til å kunne fortelle deg hvor vanvittig glad å fornøyd jeg er over å kalle deg Mammen min <3 Jeg vet at du har det mye bedre der du er nå♥ ELSKER DEG FOR ALLTID MAMMAEN MIN <3 HVIL I FRED <3.#sad #mom #trist #mamma #hverdag #tungdag

11 kommentarer

utrolig rørende og lese

Kondolerer. Ta gjerne en titt gjennom bloggen min.

Ååå dette e så trist 😢 jeg har ikke sitt min biologisk mamma.. 😔 å dette gjer bare så vondt føler med deg.. Trenger du noen så er Eg her 💜klem fra meg ☺

Huff, skjønner godt at det er en tøff dag. Det må virkelig være trist :/

Jeg sitte ned mye av samme følelsene. I dag er det 12 år siden jeg mistet min mamma også . Og synes enda det er vanskelig. God klem til deg. Har skrevet litt om det k blogg en min også..

Jeg kondulererr så veldig. Håper du for en fin dag!

kondolerer så mye <3

Å nei.. Ingen skal måtte bære på en sånn sorg :( Uff, kondolerer så masse!

Kondolerer på det sterkeste, selv mistet jeg min kjære bror sist desember, det er tungt å miste noen så nært seg! Håper alt er vell med deg fordeom!

Skriv en ny kommentar