Er jeg ikke bra nok?

//Tungt innlegg å skrive, kan være tiggende// 

Heei alle sammen, i dag vil jeg egentlig bare få ut noen tanker jeg sitter med ganske ofte, noen som dere vet, eller de som har lest bloggen min en stund vet at jeg sliter med depresjoner. Depresjoner ikke bare en unnskyldning for å ikke gjøre noe, men det er faktisk en psykisk sykdom. jeg som sliter med veldig depresjoner har dager hvor jeg vil kutte meg, være alene å bare gråte. jeg har dager hvor jeg bare sitter i sofaen å gråter og er slapp, jeg har ikke matlyst eller energi til noe som helst. 

Noen dager er verre en andre, for noen dager er jeg så langt nede at jeg lurer faktisk på hva jeg gjør her, hvorfor jeg ikke er godt nok, å hvorfor alle rett å slett snur ryggen til å går sin vei når de får vite om min fortid. en fortid jeg ikke vil dele på bloggen, men de som har fulgt meg en stud, kanskje har fått innblikk i. er det min feil at de går sin vei? er det jeg det er noe galt med? er det jeg som har sagt eller gjort noe galt? er jeg ikke bra nok? dette er spørsmål jeg stiller meg hver eneste dag. Ting som andre kanskje vil tenke at jaja, dette er bare noe man sier for å få oppmerksomhet, men det er ikke det. en psykisk sykdom er ikke noe man velger eller ikke velger, å det blir ikke bare borte i løse luften. Dette er noe som ikke bare jeg sliter med man mange andre også. Dette er noe som tar ikke bare mnd men kanskje år å jobbe med, det terger på både energien du har, lysten til å gjøre ting å ikke minst hode. jeg sliter for eksempel med å sove eller være alene, pga da er da alle tankene er i holde. Så mange tanker at holde mitt ikke får fred, tanker som det ikke går ann å legge bort.  Dette er tanker som man ikke bare kan lukke øyene å sove.. men tanker som ganger seg fast i hode å sitter der. 

(arrene er bare redigert på)

Det andre folk ikke tenker på er at, det er ikke bare det du gjør som kan såre, men ord kan såre like mye, du må være forsiktig hva du sier til folk, å vi med depresjon kan være ekstra følsomme når det kommer til den biten der. Du kan si en ting på tull som vi tar seriøst. Vist noen med depresjon begynner å gråte av en bitte liten ting, kan det være fordi at vi plutselig knekker sammen, ikke av det du sa men fordi glasset vi har rente akkurat over, da begynner vi å gråte for alt, altså alt vi er lei oss for kommer på en gang. Dette er bare noen få ting vi med depresjoner sliter med, å jeg måtte bare få det ut, for i dag har dette vært en sånn dag for meg.


#Depresjon #gråte #hverdag #tungt #ord #såre #arr #scars9 kommentarer

Uff det er ikke noe lett <3 å skjenne meg igjen mye på det du skriver <3 å jeg forstår deg og føler med deg <3 bare ta kontakt med meg når du trenger ikke vær redd får det <3 Husk jeg er her uansett om jeg ikke skjenner deg så godt . vil jeg være her om det trengts <3 Klem <3

Kjære Leah <3

Er det en ting du skal vite så er det det at du er bra nok og du har mennesker som virkelig bryr seg om deg for den du er! Ikke fordi du har en fortid, den fortiden som har vært er nok heller ikke din skyld, men når man står med drit til halsen så er den f ikke lett å se noen løsning heller! Det er så sykt tungt å lese dette innlegget og det gjør så vondt å lese dette <3 Og bildet sier vell mer enn 1000000 ord, og det bildet av deg der det knekker både meg og Yvonne fullstendig sammen! For du er et nydelig menneske <3 Du vet vi er her for deg og du må ALDRI være redd for å snakke/skrive med oss <3 Du er FANTASTISK! Og det har du vært siden vi tok kontakt med deg fra dag èn! <3 Vi bryr oss om deg <3

Mange varme, gode og laaaange klemmer fra oss!

Jeg vet at det å leve med psykisk sykdom ikke er lett. Jeg har selv min mamma som har slitt med depresjon hele sitt liv og en nær venn som har slitt med det. De har begge prøvd å ta livet sitt. Heldigvis har min venn kommet ut av depresjonen, men mamma lever enda med det innimellom. Og som nærmeste pårørende har jeg sett med egne øyne hvordan det er. Og jeg trur ikke det er lett hverken for de som sliter eller de som er rundt.

Det jeg prøver å si er at jeg unner ingen å ha det slik. Ønsker og håper at du en dag slipper å slite. Unner deg alt godt ♡

Kjenner meg så altfor godt igjen i alt du skriver. Det er dessverre ikke lett å leve med psykiske problemer som andre ikke kan se. Hvorfor er det så mye annerledes enn om du brekker et bein og det åpenbart skal være synd på deg?

Jeg kjenner deg ikke. Men jeg kan si at JA, det er vondt når folk snur ryggen til deg når du faktisk klarer å være åpen mot de om hvordan du har det. Jeg har vært der selv. - Og ja jeg vet det ikke er så lett å tenke det. Men det at de velger å gjøre det, det er jo deres tap og ikke ditt. Og det sier så mye om hva slags mennesker de er. Og slike mennesker vil man vel ikke ha i livet? Jeg har kuttet ut flere personer pga dette og det er vondt der og da men jeg ser i dag at det var verdt det.

Om du vil prate så er det bare å sende meldinger. Syns det er veldig godt å ha mennesker i samme situasjon og som man kan prate med i både gode og tunge dager. Så tilbudet er der om du vil!

Sender deg en good klem og varme tanker <3

Du er bedre enn bra nok nydelige deg! <3 håper alt ordner seg, for det gjør det garantert for en så snill jente som deg!

Ann Soffee

Duu... ❤️

Jeg skjønner at dette ikke er enkelt ! Helt ærlig.. Jeg har vært der selv! Det har vært veldig tungt! Men jeg tror på at du klarer dette! For du er sterk! Og du kommer til å bli sterkere av all den smerten du bærer på!!

Jeg har troen på deg!!! ❤️❤️❤️

Trist å lese, har en venninne i lignende situasjon. Vær sterk og se det positive i ting, søk hjelp hos familie og gode venner - dette har hjulpet for venninna mi. Jeg tror på deg, vakre Leah!

Du er så nydelig, uansett! Håper det blir bedre <3

Skriv en ny kommentar