Kjære Sophie Elise.....

Heei alle sammen, jeg har lest en del blogger nå i det siste, å ja jeg leser Sophie Elise sin daglig, men har sett så mange som bare skriver stygg å legger hat mot Sophie. Det jeg lurer på er hvorfor gjør vi dette? Hvorfor skal vi dømme noe vi ikke kjenner å kanskje aldri har snakket med? hvorfor skal verden i dag være sånn at dette er liksom greit. Jeg synes ikke det er greit, for selv om Sophie tjener masse på bloggen sin, å hun er som en liten Barbie, å ser SYKT BRA UT så skal ikke det være noe grunn for oss å sleng hat. for vi kjenner henne kun igjennom bloggen hennes.Vi vet ikke hva som gjemmer seg bak pc livet hennes, eller hvordan hun tar ting vi sier. Er sikkert ikke alt som hun skriver på bloggen heller, om henne gråter å er helt fra seg, kan det hende vi ikke ser det på bloggen. Men hvorfor skal det være Greit å slenge dritt og hat til noen som bare vil blogge å ha et normalt liv? Hennes blogg er faktisk Hennes EGEN, så hun må da få skrive om akkurat det hun vil, uten at vi skal dømme.

 

Kjære Sophie Elise.. 

- Jeg kjenner deg ikke på noe måte jeg har kun sett deg på Tv å på bloggen din, jeg synes du får litt for mye hat som du virkelig ikke fortjener, jeg vil bare si at du er en fantastisk person som sikkert mange ser opptil. Jeg personlig synes du er sterkt å du klarer det du vil, nå har du akkurat gitt ut en egen kolleksjon av hairextension og du har gitt ut 2 sanger, du har blitt populær via bloggen din, du har vært med på mitt danse crew. Bare av disse tingene her har du jo oppnådd masse, Du setter deg mål som du faktisk har klart å nådd. Hvorfor kan ikke folk se det? hvorfor skal de bare se det negative i deg?. Jeg syns du fortjener alt det gode som kommer din vei. Stå på som du alltid har gjort.  jeg vet at det er mange som ser opp til deg! <3 

#Sophie #Elise #Hverdag #Tema #Diskusjon

6 kommentarer

Kan godt forstå du støtter henne! Du bør være veldig stolt av deg selv som våger å gjøre det også. Har sett mange som støtter Sophie Elise har blitt hetset selv! Håper ikke det skjer med deg <3 Ønsker deg en superfin helg!

<3 Heier på Sophie Elise jeg og :) Enig med deg.

Ha en riktig god helg :)

Er synd at uskyldige mennesker skal få så mye hat..

for et styr det er rundt henne, stakkar!

mye styr rundt henne. litt teit og stakker henne.. enige med det du sier <3

så fint at du tar det opp!

Skriv en ny kommentar