Svar på Spørsmålsrunde #1

Heei alle sammen, nå er det en stund siden jeg hadde spørsmålsrunde her på bloggen, å så teit som jeg er har jeg jo helt glemt den bort. Det kom inn ganske mage spørsmål noe som er veldig bra, Men kan hende jeg må dele det opp i to innlegg. Håper dere blir litt bedre kjent med meg å at dere får svar på det dere lurer på. :)

 

Siden du har byttet ditt fornavn, hvordan ble du enig med deg selv om hva du ville hete istedenfor?

- For dere som ikke vet det så har jeg byttet navn, Jeg måtte komme meg bort fra en veldig vond fortid som du kan lese litt om HER! Jeg har alltid likt navnet Victoria noe jeg også het før jeg byttet navn, jeg byttet jo kun fornavnet mitt. Men Som sagt jeg liker navnet Victoria, jeg prøvde bare masse navn også tok jeg det jeg synes passet med Victoria egentlig. Men jeg måtte spørre pappa om tillatelse da selv om jeg er 22 år. Jeg måtte være sikker på at det var greit at jeg byttet. 

Synes venner & familie det var vanskelig og glemte de seg ofte ved å kalle deg for det forrige navnet ditt?

- Ja noen kaller meg fortsatt ved mitt gamle navn, Men det er egentlig helt greit, for er kun 2 - 3 styk som gjør det. resten kaller meg Leah Victoria.

 

Hva gjør du når du skal koble helt av fra hverdagen?

- Det vet jeg egentlig ikke, for i å med at jeg sliter med Psykiske problemer så er dette en ting som er veldig vanskelig for meg å gjøre. Men jeg pleier som regel og se på Krim film. Da er jeg i en helt annen verden å det er kun filmen som eksisterer for meg da. 

Hvem er ditt personlige forbilde?

- Mitt forbilde må vel være Ex kjæresten min faktisk, Ikke fordi vi har vært sammen, men fordi det er han som har hjulpet meg i tunge tider, etter jeg mistet mammaen min, han hjalp meg ut av fosterhjemme jeg bodde i og slike ting, jeg som sliter med en del ting i hverdagen så er enkelte ting veldig vanskelig for meg, både å forstå og skrive. Så vist det er noe jeg ikke forstår forklarer han det på en måte slik at jeg kan forstå det, å folk må forklare ting til meg på en veldig spesiell måte, noe han faktisk klarer. Men nå var i sammen i nesten 6 år så. 

Hvilken musikksjanger foretrekker du?

- Popmusikk og Norsk Musikk. 

Hvilket kamera bruker du til å ta bilder til bloggen din med?

- Jeg har brukt Canon EOS 500D. Men så fikk jeg Canon EOS 1100D så bruker det nå. Kan legge ved noen bilder som er tatt med både det gamle å nye. Du kan også Besøke Fotosiden min på facebook HER!!

 

 
De to øverste er tatt med Canon EOS 500D og de to nederste er tatt med Canon EOS 1100D Nå er ikke jeg ekstremt flink til å ta bilder men detter var de jeg hadde på pc akkurat her å nå. men øvelse gjør mester. 

Har du et favorittdyr?

- Hamster og Elefant. Ja jeg vet jeg er litt rar der, men siden jeg bor for meg selv å vist jeg skal bort, så klarer en Hamster seg alene å det er heller ikke dyrt å ha en hamster, jeg har faktisk hatt veldig mange. Vist noe skulle ha skjedd med den Så hadde jeg vist hva jeg skulle gjort frem til jeg kom meg til en Veterinær. Elefant er forsi at de er så store og fantastiske, jeg har aldri møtt en Elefant men synes det er helt utrolig på måten de fungerer på.

Hva er det mest romantiske du har opplevd en gutt har gjort for deg? 

- Jeg vet ikke, Har ikke vær sammen med så mange, som regel så er det jeg som tar meg av sånne ting i et forhold. (eller det har vært meg som har gjort det i de forholdene jeg har vært) Så den kan jeg egentlig ikke svare på. Men synes det er ekstrem søtt/ romantisk å ligge i Armkroken på gutten og bare ligge å små prate mellom alt på himmel og jord. 

Hvor mye betyr utseende for deg i forhold til mennesker du møter? (Skal de være trendy, mote bevist, veldig fiksert på utseende? osv.)

- Utseende for meg betyr egentlig ikke en dritt, Så lenge personen  er hyggelig mot meg, er jeg også det tilbake. Vist du tenker på Kjæreste og sånn så har det heller ikke noe å si, vist han ser bra ut så er det bare ett pluss. Men jeg er den jenta som liker bamse gutter, Men vist jeg skal ut å treffe noen så synes jeg det er viktig at jeg sminker meg, men jeg er jente så sier seg selv egentlig. 

Kunne du tenke deg å video blogge? Eller foretrekker du å sitte å taste på tastaturet?

- Jeg er ikke flink til å skrive, derfor er bloggen også ett stort hjelpemiddel. men Det er veldig vanskelig å filme seg selv når man ikke har et kamera der man kan flippe skjermen. men hadde jeg hatt noen som kunne filmet eller ett kamera der jeg kunne ha flippet skjermen slik at jeg hadde sett hva jeg hadde filmen så ville det vel blitt filming. Jeg er mye bedre muntlig en skriftlig. 

Hva er din største lidenskap?

Det spørs om du tenker på Jobb eller sånn vanligvis i hverdagen min. Men er det jobb så er det Barnevernet (siden jeg elsker unger) Veterinær ( fordi jeg også er ekstrem gald i dyr) Eller kanskje Flyvertinne for da kan jeg reise rundt. Men som det står i mange av mine innlegg så har jeg en del ting jeg sliter med som kanskje gjør slik at jeg ikke kan få meg en jobb. Men tilbake til spørsmålet. i Hverdagen så er det Fotografering, Web Design og Blogging   


Hvis du skal beskrive deg selv med 5 ord, hvordan ville du beskrevet deg selv?

- Godhjertet, Snill, Ydmyk, Skravlebøtte og Ikke morsom med mindre du liker tørr humor, da er jeg ekstrem morsom. 

Hva er det første du gjør når du står opp morgningen og hva er det siste du gjør før du legger deg? (Tenker da ikke på de vanlige ting som å skru av/på lys, benytte badet. Men det første du gjør når du labber ut av badet om morgningen og det siste du gjør før du skrur av lys og labber inn på badet om kvelden.)

- Hahah, Nå som jeg er under utredning og slike ting så jobber jeg ikke eller går på kurs, Men når jeg labber ut av bade så lager jeg frokost (vist jeg er sulten) Setter meg i Stua med Netflix eller The Sims. Jeg går kanskje ned på butikken om det skulle trenges ellers så prater jeg med Besteveninna mi i telefonen. er med venner om det skulle passe for begge parter. Slapper av med film på kveld før jeg legger meg. 

 

Q: Da håper jeg du likte del en av spørsmålene og at du kanskje ble litt bedre kjent med meg. 

#Spørsmål #Hverdag #ommeg #leah #blogg 

7 kommentarer

Så flink du har vært! :-)

Alltid hyggelig å bli bedre kjent med deg, Leah Victoria <3

Kjempe bra svart og du har vært kjempe flink! :-)

Ikke vært så mye innom bloggen din tidligere, så fikk vite litt mer om deg nå :-)

fin jente er du <3

Gode og ærlige svar. Jeg synes navnet ditt klinger bra, men det viktigste er at du liker det selv uansett! :-)

Mange bra svar :) Lyst å ta en titt innom bloggen min?

Så utrolig fint du har svart på spørsmålene:) Lærte litt mer om deg <3

Skriv en ny kommentar