Jeg skal på sykehuset å Operere!

//trigger warning- Kan inneholde tekst å bilder//

Heei alle sammen, Som dere ser på overskriften så skal jeg operere, Jeg skal ta en kikkhull operasjon også kalt Laparoskopi. Dette er noe som går ut på at de skal lage ett hull i navlen min pluss 2 eller 3 andre hull i magen. For dere som lurer på hvorfor jeg skal operere så er det nettopp fordi at jeg sliter med mensen. (Ja du hørte riktig) La meg forklare litt bedre: Når jeg har mensen så har jeg så vondt at jeg nesten ikke klarer å røre på meg eller gå, jeg blir ekstremt dårlig og for derfor Feber, Oppkast eller så svimer jeg av. Jeg har også mensen ikke bare en uke, men den kan være fra 2 - 4 uker i strekk. Jeg får ikke sove eller slappe av og jeg blør litt i overkant av hva som er normalt. Legen eller gynekolog finner ikke ut som er galt så derfor har jeg blitt videre sent til sykehuset for en operasjon. Jeg skal operere den 15.02.16. Noe jeg både gleder og gruer meg til, Men vis de klarer å finne ut hva det er som "feiler meg" så hadde det vært tipp topp tommel opp. for dette er noe av det som på en måte ødelegger litt for meg når det kommer til Jobb. Jeg har mensen 2 -4 uker i strekk, den kommer noen ganger annen hver uke nesten, å når den var så lenge, pluss at jeg har så vondt. Da kan du tenkte deg hvor sliten jeg er når jeg faktisk er ferdig med Mensen, det tar flere dager å bare komme seg igjen. Så tenkte å dele noen bilder fra google sånn at dere kan se hva dette vil gå ut på. 

 

 
Her ser dere hva som skjer inne i kroppen under operasjonen, og på bilde nr 2 her ser dere åssen det gjøres. 

 
Her ser du litt nærmere hva de kommer til å gjøre, skal helt ærlig si at det ikke ser noe behagelig ut, men Jeg ligger jo i narkose så for håpe det går bra, på det siste bilde ser du hvordan jeg kommer til å se ut etter operasjonen.

Jeg kan ikke spise på 24 timer før operasjonen, eller drikke Melk eller kaffe. (kan drikke vann og saft) Så det er jeg gald for, men jeg som er ett mat vrak kommer til å slite helt sinnssykt. Etter operasjonen trenger jeg "Barnevakt" resten av den dagen, Natten og dagen etter så blir altså 2 dager da. Men skal si jeg gruer meg litt, men vis dette hjelper meg til å bli bedre så må jeg si jeg gleder meg til å endelig få en "smertefri" Hverdag.

Q: Har du tatt sånn operasjon før? eller har du operert i det hele tatt? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet.
 

#Sykehus #oprasjon #hverdag #jegskaloperere #gruermeg #mensen #smerter

17 kommentarer

Wææ. Skummelt.

Nei, jeg har aldri operert noe før. Håper det går bra, og at dem finner ut av hva som er galt så du slipper disse smertene <3

Torill Celine: Tusen Takk, Ja synes det er litt skummelt. Hehe men man får håpe på det beste.

Åh, det hørtes forferdelig ut! Jeg har helt ekstreme smerter jeg også, slik som du beskriver (feber, ekstrem kvalme, kan ikke gå/bevege på meg, men jeg har heldigvis ikke oppkast!). Håper operasjonen går veldig bra, jeg skal tenke masse på deg <3

Padmé Sophie: Takk :) I mitt tilfelle er dette noe som går igjen i familien min, men alle sier det ble lettere etter de fikk barn, men hallo jeg er bare 22.. føler meg ikke klar for det enda, så da blir det sykehuset i stede da :) Hehe.

Åhhh, stakkars deg <3 Håper virkelig operasjonen vil hjelpe deg! Det høres jo veldig slitsomt ut å gå sånn... Håper alt vil løse seg for deg etter operasjonen <3 Masse lykke til, skal tenke masse på deg! <3

Filippa & Safir: Hehe, Tusen Takk, Håper den vil hjelpe jeg også, selv om jeg gruer meg litt.. :) Men får håpe på det beste :)

Lotta Salbuvik: Takk :)

Har bare opperert ut en tann, så var ikke store greiene. Lykke til med din operasjon!

Nina Maria: Takk :)

Jeg har ikke tatt noen operasjoner, bare noen mindre inngrep. Lykke til med operasjonen!

Eline Nordli: Tusen Takk :)

Nei så ubehagelig! Bra du skal få orden på det, så krysser fingrene for at operasjonen går bra.

Jeg sliter også når jeg har mensen, men har den kun 4 dager så overlever.. men det er heftige 4 dager og man tygger ekstra smertestillende som om det er drops... (et uttrykk..nei jeg tar ikke overdrevent med smertestillene haha).

LYKKE TIL <3

Veronica S: Ja veldig ubehagelig, Men Tusen takk :)

Sånn skal det jo virkelig ikke være! Håper den operasjonen kan være redningen din og at du fort blir mye bedre!

Masse lykke til!

- Alona.

RisRosOgKlaging: Tusen takk :) Ja håper på det jeg også :)

Skal også opereres om ikke lenge til. Gruer meg også. Men lykke til :)

Skriv en ny kommentar