Slik vasker jeg mine sminkekoster...

Heei alle sammen, tenkte jeg skulle vise dere åssen jeg vasker mine sminkekoster, jeg vet det er veldig mange måter å gjøre dette på, men denne måten jeg velger å gjøre dette på har funger for meg i mange år. Så da tenkte jeg å dele det med dere. Håper dere liker det. 

Det er ekstremt viktig å vaske sminkekostene sine, om du ikke vasker de kan du mye lettere få uren hud, kviser og alt det der. når du vasker av deg sminken om kvelden å da påfører ny sminke på morgenen men en møkkete sminkekost så påfører du også den gamle sminken som sitter igjen på børsten fra sist gang du sminket deg. Vær hygienisk å vask de minst 1 gang i uken. 

 

♥ Det første du starter med er og finne en tallerken, Zalo og olivenolje!

- Zalo'en vaske kosten og Olivenoljen gjør sånn at kosten ikke blir tørr og stiv etter du har vasket den. Den lille rosa er en en Brushegg. den kan du få kjøpt HER!!! (koster melloom 8 - 12 kr) 

 

♥ Du dypper/ruller børsten din i først Zalo og så olivenoljen.

Du bruker den lille rosa "brushegg" Til å vaske børsten med slik det vises på bilde, når du har fordelt såpen og oljen jevnt i børsten skyller du den i lunket vann. Men HUSK lunket vann, bruker du for varmt vann kan det limet som holder "hårene" på plass  det kan løsne. 

  

♥ Så er du nesten ferdig, nå er det bare å legge de til tørk

- Nå som du skal legge kostene til å tørke er det noe som er viktig å huske på. Legg de med skaftet opp. slik at vanne kan renne ut, Legger du de med Børsten oppover så renner vannet inn i børsten og løsner limet. Så vist du vil bevare sminke kostene lengre så kan du gjøre sånn som meg vist du ikke har masse fancy utstyr. (jeg bruker bare tomme doruller med en lite håndkle/klut over. Bare for å få kostene til å ligge slik at vanne kan renne ut. ♥ Håper du likte tipsene og at du vasker sminke kostene dine med jevnlige mellomrom! 

#makeup #sminke #vasking #hverdag #sminkevask

 

 

13 kommentarer

Det var jo kjempe smart! Tusen takk for smarte tips, jeg har pleid å bruke sminke fjerner jeg av en eller annen merkelig grunn som jeg vasker de med... Men nå skal jeg jammen meg vaske de sånn jeg også :-)

Den rosa dingsen var smart. Tror jeg må gå til innkjøp ev en slik. Jeg har ekte hår på mine sminkekoster, så jeg fikk beskjed om at de skal vaskes med vanlig shampo :) Gøy å se at du bor i Vestfossen, det er ikke så langt fra meg.

Wow, mp bare si at bildene med det rennende vannet var sykt bra! Du ser boblene i vannet! Men i alle fall, selv vasker jeg mine med et såpestykke fra MakeupMekka beregnet for sminkekoster, men har lurt på om jeg kanskje skulle endre litt på det! hehe

Så fint innlegg med gode bilder! Vasker dem selv, prøver å rekke det en gang i uken, men blir dessverre litt forsinket iblant. :-)

Da jeg brukte sminke på teateret hadde jeg egne sminkekoster... jeg brukte alltid en sånn rensespray etterpå.

Fin måte å gjøre det på :)

Fin vask! Smart at du bruker olivenolje :-)

Takk for tips :)

Veldig lurt å vaske kostene sine! :)

En sånn ha jeg så lyst på, på lenge!

Nå ligger også vinneren av Real Techniques brushene ute. Ta gjerne en titt!

http://www.kacharin.no/2016/02/09/vinneren-av-ukens-blogg-konkurranse/

Real Techniques er favorittene mine. Mangler bare noen set av de :D

Skriv en ny kommentar