Svar på Spørsmålsrunde #2

Heei alle sammen, nå tenkte jeg at jeg kunne svare dere på spørsmål jeg har fått inn på bloggen. Ikke for så lenge siden hadde jeg en del #1 av denne, men dere likte den så godt så da tenkte jeg å ha en del #2. Så har dere noen mer spørsmål som ikke blir besvart i dette innlegge så kan dere legge igjen en kommentar så svarer jeg deg i neste innlegg. HUSK Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN! HEER!!

Hvor lenge har du fotografert?

- Ikke så lenge, rundt ett år. ( Det var da intressen kommer for fult) Du kan besøke Foto siden min HEER!!

Hva liker du best å ta bilde av?

- Jeg liker aller best å ta bilde av Naturen, det å kunne bare gå ut å finne alt som finnes er ute å fotografere det. Det er en følese som er helt ubeskriveig. men jeg liker også å fotografere folk og slike ting, men jeg føler jeg er best på Natur. 

Hvor får du inspirasjon fra?

- Jeg er en persjon som ikke får insipirasjon så lett, så mange ganger kan det være utrolig vanseklig, men når inspirasjonen kommer så skriver jeg ned alle ideene jeg får der å da, slik at dager jeg ikke har inspirasjon så kan jeg hente litt inspirasjon fra det jeg har skrevet ned. 

Hva er favorittklesbutikken din? 

- Det er ikke noe hemmelighet at det er H&M! 

Hva har du lyst til å gjøre i livet?

- Min Store drøm er å bli frisk fra alle de psykiske problemene jeg har, vist det skjer ønsker jeg å få meg en jobb. leve av hobbyen min hadde vært helt supert. Men kunne tenke meg å jobbe i barnevernet eller som flyvertinne. 

Har du lyst på barn?
- Både ja og nei! - Ikke akkurat nå, å jeg vet det er ekstremt mange barn der ute som trenger kjælighet og omsorg. Så jeg har veldig lyst å adoptere. 

Hva er din favoritt årstid, og hvorfor er det din favoritt årstid?

- Helt klart Sommer! Jeg er ei jente som fryser hele tiden, Jeg elsker å sole meg. Jeg har mer enrgi. Det svarer vel på hvorfor det er min favoritt årstid. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?

- Helt ærlig så ser jeg ikke så langt frem, Jeg er en persjon som sliter veldig mye psykisk og derfor er jeg glad bare ved å komme meg igjennom dag for dag. Men min store drøm er å bli frisk, gifte meg, fast jobb å en eller 2 fantastiske unger. 

Hva er det beste med å skrive blogg?

- Som jeg har nevnt flere steder nå så sliter jeg psykisk, å en av tingene er ekstrem depereisjon! Men takket være bloggen så har jeg enda ikke kuttet meg, bloggen er den enste tingen som gjør at jeg ikke kutter meg. jeg skriver heller ned hva jeg føler å tenker å kan derfor dele det med dere og høre hva deres mening om saken er.  Det beste er også at dere leser bloggen min, hadde ikke hatt blogg om det ikke var for dere <3 

Liker du å reise, og hvor liker du å reise?

- Veldig glad i å reise, Jeg er bare 22 år så har ikke reist så mye, men skal begynne på folkehøyskole til Høsten så da blir det sikker mye mer av det. 

Hva liker du å gjøre når du skal slappe av?

- Dusje og så sette meg ned foran TV eller PC og bare slappe av med Netflix eller en fim. 

Er du en person som liker film, og isåfall hvilke typer film liker du best? (action, skrekk, komedie osv)

- Ja det er jeg! Jeg elsker Krim! og typiske jente filmer. 

Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

Omsorgsfull, Kreativ, Crazy, Søt og Snill! 

Det var alle spørsmålene, håper du likte dem og ble enda bedre kjent med meg. 

#Spørsmål #Blikjentmedmeg #Hverdag #blogg #Foto #Dere #stillspørsmål

11 kommentarer

Creds til meg som tokk bildene ❤️

Fine bilder av deg <3 Alltid hyggelig å bli bedre kjent med deg og liker måten du svarer på :)

Bra svar! Ha en fin helg videre :)

Håper du får det fint på folkehøgskole! :-) Min favorittårstid er også sommeren. Sol, masse reising og energi! <3 Vintertiden er så ekstremt deprimerende, liker virkelig ikke den..

HA EN FIN KVELD VIDERE,SØTA!

Fine svar, alltid gøy med spørsmålsrunder :-) Ha en fin søndag videre <3

Fine svar, og fine bilder :)

Så bra du kan bruke bloggen som terapi, er så grusomt å lese om folk som har det så vondt.. Håper du får det fantastisk på folkehøyskole! :) Gode svar forresten :)

Så moro å lese! Beskrivelsen om deg selv minnet meg faktisk litt om meg selv, haha :D

Skriv en ny kommentar