Dette er min Sannhet!

//Inneholder streke meninger//

Heei folkens. Jeg ble anbefalt å se en video av en blogg venn, å jeg ble bare rett å seltt så lei meg. at vi i dagens samfunn kan holde på som dette her blir jeg faktisk helt sjokert over. At vi sitter her å rakker ned på klage å rakke ned på andre, sitte her å slenge dritt i hytt og pine. Hvorfor gjør vi sånt? Hvem er du til å sitte bak en pc i fortelle en person at han eller henne er stygg, hore, du er feit, du er for tynn. Forstår du ikke at det kna såre den pesonen dette gjelder? Du vet ikke hva den personen du sleger dritt til har vært i gjennom eller hva han eller henne går igjenom. Jeg vil bare si en ting DU ER VAKKER UANSETT!. I 2016 så er alt bassert på utsende, hvorfor er det sånn? Utsende bestemmer ikke hvordan du er, du vet ingen ting om en persjon via utsende. Hvem er du egentlig til å sitte der å dømme dette?. 

For å se Videon: Trykk HEER!!  (Anbefaller alle å se den)

Husk å melde deg på i Månedes Blogg HEER!!

Dette er meg 100 % uten sminke. Beklager dårlig kvalitet men er ett mobilbildet. Dette er da min #usminketsannhet

Dette er fra meg til deg! 

Du er vakker akkurat som du er. Jeg synes ikke du skal bry deg om hva andre sier, for det du må huske er at du er unik på alle mulige måter du er å at det finnes ikke en eneste persjon i hele verden som er akkurat som deg. så vær stålt av hvem du er. Andre rakker kun ned på deg fordi de ikke har det så bra selv, eller fordi de er sjalu på deg. Bare vær deg selv å de riktig folkene/vennene vil komme til deg å være med deg, Nettopp pga at du er deg å det finnes ingen andre som er som deg. Aldri prøv å være noen andre for du kan ikke sammelignes med noen andre. DU ER PERFEKT AKKURAT SOM DU ER! Kanskje du ikke tror på det men det er du. Jeg vet kanskje ikke hvem du er men jeg vet å jeg tror du kan få til kjempe masse, Du trenger ikke sminke eller være tynne eller stor for at du skal være pen. Det er du akkurat som du er. 

Se allerede hvor mange som har deltatt:

FYST - HER
TONE - HER
MARIELLE - HER
ANNE GRETHE - HER
JULIA SOFIE - HER

Så denne  utfordringen er startet av Anne Grethe - Seljordslia. Vist flere vil være med å lage sånne innlegg så hadde det vært supert. 

Q: Hva synes du om dette innlegge? 

#usminketsannhet #sterke #meninger #hverdag  #sminke #duerperfekt 

10 kommentarer

Fineste Leah Victoria <3 Ingen tvil om at du er vakker! Kjempe bra skrevet! Takk for at du deltok :)

nydelige deg :-) <3

// Benedicte

Nydelig som naturlig du :) Kjempe fint bilde av deg. <3

helt herlig!! og du er vakker <3

nydelig som naturlig <3

Uffja, den videoen der er ille! At det går an å få seg til å si slike ting, det er så trist :/

Skriv en ny kommentar