Topp Blogger jeg leser!

Heei folkens, tenkte jeg kunne fortelle dere om noen topp bloggere jeg leser så si daglig. Noen er jeg innom hverdag å andre 2 - 3 ganger i uken. men her kommer mine Topp 3. Kanskje du leser de samme eller kanskje du leser noen andre? Om jeg ikke får tatt med noen topp bloggere du leser, gjerne skriv blogg adressen i kommentarfeltet så kanskje jeg får noen nye topp bloggere å lese.. :)

 

Stina.blogg.no


Stina sin blogg leser jeg hele tiden, gjerne flere ganger om dagen også. Jeg synes hun er kjempe flink. jeg gikk i klasse med Stina på VGS. Men da hadde hun en annen blogg, men etter ca 1 år på den bloggen, byttet hun til Stina.blogg.no! Hun har klart å gjort drømmen til en jobb noe som ser ut som hun trives ganske godt med. Til dere som vil titte innom hennes gamle blogg: Stinamariebakken.blogg.no <-- Link. Hun har også en youtube kanal du finner HEER.

 

Sophieelise.blogg.no


Sophie Elise er bare helt fantastisk, Jeg har lest og hold med bloggen hennes nå i 3 år tror jeg det er. Men må bare få sang at hun er helt fantastisk. Laget ett innlegg tidligere der jeg sier min meningen om Sophie som du kan lese HEER! Jeg synes hun har fått mye mer motgang en det hun egentlig fortjener. Men hun lar ingen stoppe henne! hun har også en Youtubekanal med Kompisen sin Joakim som du finner HEER! 

 

Mammatilmichelle.blogg.no


Anna Rasmussen er snart mor til 3 stykker. Hun blogger om livet som ung småbarnsmor. Hun er også en av de jeg føler har fått veldig mye hat for ikke noe. Ja hun har snart 3 barn, men 3 forskjellige, men folkens det er ikke noe vits å rakke ned på henne av den grunn. Har dere hør The lucky charm is the third on. Hun har prøvd men failet pga guttene i hennes liv ikke bryr seg.. men for meg virker det som Jan virkelig stiller opp for henne. kan ikke være lett å ta seg av nå snart 3 barn helt alene, pluss at folk snakker dritt bak ryggen din uansett hvor du går. Uansett liker jeg bloggen veldig godt å synes det er spennende å følge med henne på ferden videre her i livet. 

 

Q: Noen av disse du leser daglig? eller har du noen andre du leser?

 

#topblogger #bloggere #hverdag #stina #sophieelise #mammatilmichelle

5 kommentarer

Fine blogger det :)

Leser faktisk alle 3 :D

Jeg leser nesten ingen blogger, syns ikke det er så veldig mye kjekt å lese der.

Håper du får en fin kveld! :-)

Selv leser jeg Anna sin blogg, men ikke hver dag. De andre er jeg innom en gang i blant. :-)

Skriv en ny kommentar