Paradise Hotel & Meg?

For dere som har lest bloggen min en stund så vet dere at jeg digger Paradise Hotel. Jeg synes det er utrolig gøy å ikke minst Spennende. Dere som sier det kun er sex 24/7 tar totalt feil. Mange sier jeg er dum som ser på det å det bare er teit, men vet dere hva? Jeg bryr meg ikke. Jeg kommer ikke til å slutte å se på det bare fordi noen ikke liker det. En av grunnene til at jeg liker å se på det er for det er Gøy, Masse drama som ikke er mitt drama! og ikke minst JEG LÆRER NOE. Ja du hørte riktig, for hver uke på PH, så er det jo sånne "tema" uker. Forje uke var det jo en uke fra 17'00 tallet i Frankrike. Som vi fikk vite masse om Ei som het Marie Antoinette. Så det er ikke så ille som folk skal ha det til. 

14 Mars var jeg på Paradise Hotel premiere fest i Oslo, noe som var utrolig kult. Jeg så noen av årets deltagere noe som var veldig stats, men jeg møtte også noen fra de tidligere sesongene. Men det jeg synes var alle mest stat med hele kvelden var at jeg fikk møte Triana Iglesias irl. hun var så mye penere i virkeligheten, hun var kjempe lav men så pen. Ja jeg er veldig betatt av Triana, She is my girl. Hun er også Idolet mitt. Kanskje jeg skal melde meg på? Haha neida... 

Q: Ser du på Paradise Hotel?

 

#Paradise #Hotel #Triana #Meg #Hverdag

6 kommentarer

Åhhh det så jo super koselig ut !! Var du med en venninne der? Jeg er også STORFAN av Triana. Hun er såå pen! vakker og alt. Fineste jeg vet om. I tillegg virker hun så hyggelig og grei :)

åå jealous of the pictures <3

Ja, jeg følger med på PH og er stoorfan. :) Folk må slutte å være så konservative til alt.

dvergpinschere i mitt hjerte

Ja man skal ikke høre på hva folk sier..jeg som snart er 50 år, ser på dette..og som du sier.. det er drama, men også et liv man følger..eller flere sine liv.. så jeg koser meg, og lever meg inn i deres liv.. Jeg ser også Big B når det er..å lever meg inn i det.. Så vi kan vel kose oss med dette..så får de som syns det er dumt, være dumt..:-) Så morro å få være på premiærefesten! Kuult!

Er så himla misunnelig på at du var der.... Bare det å treffe sånn kjente fjes liksom :O Den drømmen går nok ikke i oppfyllelse når man bor på Vestlandet :P Haha!

Å, stilig :) ikke noe jeg ser på - men spennende at du får vite såpass mye^^

Skriv en ny kommentar