Han er Perfekt!

Tenkt at noen på så kort tid, kan plutselig bety så utrolig mye. Tenk at jeg har fått denne muligheten til å kunne få sjansen til å møte deg. hvor skal jeg egentlig begynne?. Men det letteste er vel egentlig bare å skrive dette ned. Du får meg til å føle meg fri og levende. jeg trodde ikke på kjærlighet ved første blikk, jeg trodde jeg ikke kunne være meg selv rundt noen, jeg trodde jeg ikke kunne føle lykke igjen. Men her motbeviser du meg, for du er perfekt. Du er så fantastisk, Du får meg til å smile og le, her kom du og tok meg med storm. Du er så lett å prate med, du er forståelsesfull og det er så lett å være meg selv rundt deg. 


Jeg har alltid vært en person som tror ekte kjærlighet kan overvinne alt, Men i det siste så begynte den tanken å snu om. Men så kom du bare ut av det blå, og tok meg med storm. Alle snakker om kjærlighet ved første blikk, å nå forstår jeg hva folk mener med det uttrykket. jeg føler ikke bare sommerfugler når jeg er med deg, her er det hele dyrehagen når vi snakker sammen. Han får meg til å føle ting jeg ikke viste jeg kunne føle. Han er Perfekt. 

Q:  Dette var nattens tanker, Jeg er ekstremt lykkelig for tiden takken være han! har dere noen sånne personer i livet deres?

 

#Hverdag #Blogg #Lykke #Love #Kjærlighet #F0rsberg #Carmelita 

7 kommentarer

Så utrolig koselig at du har funnet en sånn person <3

Kjæresten min er også sånn :3

For et innmari herlig innlegg! <3

Føler akkurat det samme for en gutt selv, er helt herlig!! :D

Kjempe koselig å lese :) <3

Så kosleig at du har funnet en du kan ha kontakt med! :)

Synes definitivt at du fortjener det! Herlig at du endelig har funnet noen som får deg til å føle deg sånn :)

Skriv en ny kommentar