Jeg har tatt tattovering!

Jeg Har tatt Tattovering!

Hello Pepz! Nå er det endelig gjort! Siden 2010 i en alder av 17 år begynte jeg å planlegge min tattovering, jeg har gått frem å tilbake lenge om jeg skulle gjøre det eller ikke. men Hey i did it! Jeg anger ikke på at jeg gjorde det, og jeg er utrolig fornøyd med åssen dette ble. Som dere fleste vet døde min mor i 2010 å derfor ville jeg da ha en tattovering til minne om mamma. Jeg har også tatt en pappa tattovering med bokstavene D og C under. Dette er da Forbokstavene på mine små søsken. Denne tattoveringen ble jeg også veldig fornøyd med.

 

Denne er tatt på min Venstre håndledd, siden jeg er jente så synes jeg den var liten nok til å ha på håndleddet, Jeg synes også at det blir mindre "Harry" også å ha den her. Her Hanna Mathisen som har tegnet denne til meg. Super fornøyd, endelig har jeg noe til minne for mamma.

Denne er tatt nederst på leggen min, Som jeg sa tidligere opp så er D og C for små søkene mine på pappa sin side. Jeg tenkte egentlig å ha den på mitt høyre håndledd men følte kanskje det ble litt mye akkurat der så derfor valgte jeg heller å plassere den på leggen. Dette stede er også ett sted hvor jeg synes er minst "harry" å ta en tattovering. Jeg er super fornøyd med denne også. :D

- Carmelita

4 kommentarer

Skriv en ny kommentar